menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leeuwarden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Leeuwarden

Een kundige Advocaat uit Leeuwarden helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Leeuwarden

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Leeuwarden, dan is het belangrijk dat u weet wat voor soort advocaat u zoekt. Een advocaat is meestal specialistisch in een gegeven type recht. Afhankelijk van dit recht wordt regelmatig ook bepaald wat het tarief van een advocaat is en op welk gebied hij of zij u het beste gaat ondersteunen.

Indien u een advocaat in Leeuwarden raadpleegt, is er reeds sprake van een strijd of zelfs rechtszaak. Dit is jammer, want veelal is het leed tegen die tijd al geleden. In een voorafgaand stadium is een advocaat van onschatbare waarde, aangezien deze kan voorkomen dat situaties uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een raadsman in Leeuwarden kan namens u optreden in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u ook voorzien van juridisch advies buiten dat er sprake is van een rechtszaak. Een raadsman begeleid vaak organisaties maar ook particulieren ingeval zij aan de slag moeten met een doorslaggevend deel van hun vermogen. Wanneer u een advocaat vanuit particulier oogpunt wil inzetten denk dan aan:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Het is afhankelijk van de soort gebeurtenis waarvoor u welk type deskundige nodig hebt. Een generalist is meestal iets goedkoper, maar kan u minder goed van dienst zijn bij specifieke vraagstukken dan een specialist in zijn of haar vakgebied.

732
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
6.225
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leeuwarden

Heb ik een advocaat uit Leeuwarden nodig?

U heeft zelf over het algemeen het recht om te beslissen of er een advocaat ingezet wordt of niet. Er zijn nochtans enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Wanneer u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u vereist uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Evenals wanneer u als eisende partij een kort geding wil aanzetten is dit verplicht. Een advocaat is vervolgens weer niet nodig ingeval er een kort geding tegen u aangespannen wordt. Overigens wordt wel altijd geadviseerd om een advocaat te consulteren wanneer dit soort juridische trajecten spelen.

Wanneer u te maken krijgt met een proces heeft u feitelijk ook een advocaat nodig. Of u verplicht bent om daadwerkelijk een advocaat uit Leeuwarden in de arm te nemen wisselt dus aanzienlijk. Als u naar een kantonrechter gaat, bent u niet vereist om een advocaat mee te nemen. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met kosten boven de 25,000 euro (of onbeperkt) dan heeft u wel een advocaat nodig voor juridisch advies en begeleiding.

Hoeveel u aan kosten kwijt bent aan een advocaat in Leeuwarden loopt erg uit elkaar. Dit is niet enkel afhankelijk van het gebied, maar ook van de ervaring en de deskundigheid van de advocaat. Ongeacht het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog meer kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Danté van Hezik, regiomanager in Leeuwarden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Leeuwarden.

Een kundige advocaat in Leeuwarden vinden

Het gaat een grote klus zijn om een goede advocaat te vinden in Leeuwarden. Er bestaan tamelijk wat advocaten in Leeuwarden. Maar hoe vindt u er een die aansluit bij uw persoonlijke wensen en situatie? Het is van belang dat u een klik heeft met iemand waarmee u zaken doet desalniettemin in juridische zaken wilt u met name iemand met verstand van zaken.

Graag geven we u wat tips om de speurtocht wat simpeler en sneller te laten verlopen. Uiteraard is het dan van waarde dat er goed helder is welke zaken u wil uitbesteden aan een advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bv. echtscheidingen.

Binnen specialismen bestaan er begrijpelijk ook diverse opties; wilt u bijvoorbeeld enkel een onderhandeling of ook daadwerkelijk een echtscheidingsconvenant? Er bestaat een groot verschil in wat voor juridische bijstand u op zo’n moment nodig heeft. Wij hebben echter voor elke situatie de juiste advocaten in Leeuwarden voor u gevonden.

Ook op zoek naar een deskundig juridisch advies? Dan kunt u uw informatie bij ons achterlaten en zorgen wij voor snelle en juiste prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u toereikend keuze heeft. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte vakkundige advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Leeuwarden te zeggen hebben!

img

Jan-Willem ter Avest

Ik ben via Professionals Leeuwarden uitgekomen bij een deskundige Advocaat. Door de deskundige service van Professionals Leeuwarden heb ik super snel een adequate professional gevonden. Dit heeft mij veel zorgen bespaart!

img

Marlijn Rootgers

Meteen een Advocaat gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Leeuwarden. Ook in het weekend stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Leeuwarden

Let's Talk

Bij Professionals Leeuwarden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier