menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leeuwarden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Leeuwarden

Een kundige Boekhouder uit Leeuwarden helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Leeuwarden vinden

Een cruciale eis waar u als organisatie wettelijk aan moet voldoen, is het bijhouden van een boekhouding. Uit de boekhouding kunt u concluderen hoeveel belasting u moet afrekenen of eventueel terugkrijgt. U hebt namelijk te maken met allerlei soorten belastingen. Als u een onafhankelijke bedrijfseigenaar bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV geldt de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit uw boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden verklaard. Een uitstekende boekhouding is dan essentieel. Alle facturen die u ontvangt en die u zelf naar klanten zendt, behoren in de boekhouding te worden opgenomen, zodat bedragen voor een btw-aangifte gemakkelijk uit de boekhouding gepakt kunnen worden. Als de belastingdienst het noodzakelijk vindt, zullen zij in uw boekhouding willen kijken. Een gezonde boekhouding is daarom noodzakelijk.

Ook is er nog een essentiële reden om een gezonde boekhouding te dragen. U hebt dan namelijk aanzienlijk meer inzicht in uw eigen onderneming en dat helpt bij een betere bedrijfsvoering. U weet ontzettend goed wat er binnenkomt en wat eruit gaat en hierdoor kunt u bij belangrijke beslissingen meteen ingrijpen zonder in het duister te tasten.

Maar u zult niet de enige bedrijf zijn die geen verstand heeft van boekhouden. En als u de facturen en bonnetjes nog op de klassieke methode in een schoenendoos onderhoudt, dan wordt het echt tijd om een boekhouder uit Leeuwarden aan te haken. vul hier uw gegevens in en krijg van diverse boekhoudkantoren uit Leeuwarden een voorstel, zodat u uw administratie goed op orde krijgt.

712
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
6.225
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leeuwarden

Waarom een boekhouder uit Leeuwarden inschakelen

Uw boekhouding in Leeuwarden moet dus dusdanig worden georganiseerd dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank gedegen inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt niks van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw doos vol met bonnen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze rekeningen en facturen keurig in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een uitstekend totaalbeeld tot stand komt van de financiële situatie van uw bedrijf.

Hoe wordt de boekhouding tegenwoordig uitgevoerd? Niet zo heel lang geleden bestond boekhouden uit het bijhouden van de balansen op papier, en was het noodzakelijk dat de boekhouder heel goed was in het schriftelijk overzicht bewaren van de boeken. Denk hierbij aan debiteuren en crediteurenbeheer, het grootboek en het kasboek.

Alles is tegenwoordig gedigitaliseerd en zo ook uw boekhouding. Alle facturen en financiële wijzigingen worden netjes ingevoerd in een boekhoudsysteem, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als hier uw offertes voor een boekhoudkantoor uit Leeuwarden gaat opvragen, dan mag u uitgaan van beroepsmatige boekhouders die ook werken met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd winnen en daarmee ook geld. Tevens is het voor uw boekhouder veel makkelijker om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Danté van Hezik, regiomanager in Leeuwarden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Leeuwarden.

Voordelen van een boekhoudkantoor uit Leeuwarden

Een goede boekhouder kan veel betekenen voor uw firma. Niet alleen wordt uw boekhouding op een correcte wijze bijgehouden, u krijgt zelf ook veel beter inzicht in uw organisatie. U hoeft geen besluiten meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke nummers. Zo kunt u op veel betere wijze beslissingen nemen die aansluiten bij uw bedrijf.

Heeft u ook zo’n hekel aan de blauwe enveloppen die bij u op de deurmat vallen? Of moeilijke brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere instellingen? Helemaal als u ook nog personeel in dienst heeft, dan ontvangt u veel post van veel verschillende instanties. Bij een gedegen en eerlijke boekhouder in Leeuwarden kunt u het contact met deze instanties aan hem laten. Zo kunt u zich ophouden met uw eigen onderneming en bent u geen tijd kwijt aan administratieve activiteiten of het lange tijd aan de lijn hangen met allerlei organisaties.

Uw boekhouding bij laten werken is voor een boekhoudkantoor uit Leeuwarden een fluitje van een cent, want hier zijn zij ontzettend goed in. De kracht van een boekhouder voor uw onderneming komt vooral tot uitdrukking in het onderzoek van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw bedrijf. Het is daarom van belang om een goede band met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook professionaliseren? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van verschillende boekhouders uit Leeuwarden een offerte, die u eenvoudig en snel met elkaar kunt vergelijken. Nadien kunt u profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Leeuwarden te zeggen hebben!

img

Ard Blanken

Ik ben enorm goed geholpen door Professionals Leeuwarden. Door de super hulp heb ik meteen een Boekhouder gecontacteerd die mij met mijn kwestie kon assisteren. In zee gaan met Professionals Leeuwarden zorgt ervoor dat er meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Floortje Duteweert

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van Professionals Leeuwarden. In een korte tijd had ik een nieuwe Boekhouder die volledig begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Leeuwarden

Let's Talk

Bij Professionals Leeuwarden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier