menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leeuwarden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Leeuwarden

Een kundige Payroll uit Leeuwarden helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Leeuwarden

Personeel in loondienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal over personeel in dienst hebben. U krijgt er ineens meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult uiteraard een salarisadministratie moeten gaan bijhouden.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn begrippen waarmee u als werkgever zeker mee te maken gaat krijgen. Als juridisch werkgever zult u alle werkgeverslasten dragen en bent u verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Als functioneel werkgever draagt u ook de verantwoordelijkheid voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen aannemen en ontslaan, salarishoogte bepalen en eindejaarsgesprekken voeren. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de werksituatie op de werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is natuurlijk het functionele werkgeverschap, dat gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er ligt dat anders. Er bestaan dan risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een werknemer langdurig ziek is. Om deze risico’s uit de weg te gaan kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw werknemers op tijd hun salaris.

U wilt informatie over de voordelen van payrolling voor uw bedrijf? Wanneer u in Leeuwarden of in de omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verschillende payroll experts uit Leeuwarden een prijsopgave te ontvangen. In een blik ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste service.

849
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
6.225
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leeuwarden

Professionele payrolling in Leeuwarden

Als u al uw medewerkers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u officieel geen werkgever meer. U bent dan weer voor de volle honderd procent ondernemer! Op dat moment heeft u uw handen weer vrij, vrij om om u te concentreren op uw onderneming. Alle papieren rompslomp van arbeidscontracten, zieken, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen etcetera komt voor rekening van uw payroll partner. Het enige dat u nog hoeft te doen is zorgen voor de werkroosters van de werknemers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Het is wellicht een vreemd idee: u bent de baas van een onderneming zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe werknemers bij een payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Er zal niet veel wijzigen voor de nieuwe werknemers in het geval van een payroll constructie. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. En bij of arbeidsongeschiktheid kunnen zij terugvallen op de begeleiding van de specialisten van de payroll organisatie.

Hoeveel kost payroll regio Leeuwarden

Het tarief wordt samengesteld uit diverse onderdelen, maar kort gezegd is het uurloon van de werknemer verhoogd met een opslag. In deze opslag zitten kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en dekking van risico’s als onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid. Polissen kunnen door payroll bedrijven, door hun grootte, veel goedkoper worden geregeld dan door andere ondernemingen. Dergelijke onkosten komen voor uw rekening als u medewerkers in vaste dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Danté van Hezik, regiomanager in Leeuwarden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Leeuwarden.

Weer ondernemen door middel van payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Wanneer u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer in vaste dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Een langere tijdelijke contractperiode is uiteraard gunstig voor u, maar kan zeker ook positief uitpakken voor de werknemer. Voornamelijk wanneer uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een bijbaantje.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Leeuwarden aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Leeuwarden te zeggen hebben!

img

Toon Draaijom

Het allerbelangrijkste voor mij is heldere communicatie. Door de hulp van Professionals Leeuwarden ben ik uitgekomen bij een deskundige Payroll. Hartelijk bedankt voor jullie professionele assistentie met mijn vraagstuk!

img

Jolijn Kimminghorst

Ik was mijn vorige Payroll zo moe dat ik besloot om Professionals Leeuwarden te benaderen. Nou, dat had ik eerder moeten doen, het uitzoek proces was pijnloos en ik ben happy over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Leeuwarden

Let's Talk

Bij Professionals Leeuwarden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier